Bezoek onze toonzaal

Lanteernhofstraat, 90
2100 Deurne - Antwerpen

T: 03 235 47 81

 
 

Vakmanschap in aluminium ramen van SAPA

De aluminium ramen, deuren en veranda's worden volledig in eigen atelier vervaardigd. Aluminium kent vele troeven ten opzichte van andere materialen. Het is een modern materiaal dat het meeste bekendheid geniet als materiaal voor het produceren van ramen, deuren en veranda's.

 

Gemoffelde (gekleurde) aluminium heeft als sterke troeven: volledig onderhoudsvrij, gegarandeerde kleurvastheid en een uitgebreid kleurenpalet, inclusief struktuurlakken en metallics.

Contacteer Meulders BVBA te Deurne, Antwerpen voor de prijzen van aluminium ramen. Wij werken alleen samen met lakkerijen met het "Qualicoat" label. De thermische onderbreking in de aluminium profielen garandeert een condensvrij en goed geïsoleerd raam.

 

Als standaardserie werken wij met de Avantis 55 en de Avantis 70 van SAPA. Andere series van SAPA kunnen uiteraard ook bij Meulders gemonteerd worden.

 


Tevens zijn wij een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman!

De serie Avantis 70 kan door het gebruik van thermische rubbers en PE-inserts verder

geïsoleerd worden om nog beter energieprestaties te behalen.

 

Ook qua design kan je vele richtingen uit met de Avantis 70.

 

 

Waarom een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman?

Meulders bvba is een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman. Bij ons bent U zeker van topadvies, vakwerk en een uitmuntende service. Hij denkt mee met u en uw architect. Hij weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent.

 

Ontdek de 10 GARANTIEPUNTEN van het SAPA AluminiumVakman-kwaliteitscharter.

Sapa aluminium vakman

Meulders te Deurne: aluminium ramen van SAPA geplaatst door een vakman.